30.1 C
Craiova
duminică, 4 august, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia din Braşov dată dispărută după ce plecase în Belgia, găsită în Egipt

Femeia din Braşov dată dispărută după ce plecase în Belgia, găsită în Egipt

Femeia dată dispărută de familie, în urmă cu două săptămâni, după ce a spus că pleacă în Belgia, a fost găsită de autorităţi în Egipt.

Ea plecase din Braşov şi le spusese apropiaților că merge la Bruxelles, pentru un interviu la o firmă la care voia să se angajeze.

Brașoveanca de 41 de ani a fost găsită de polițiști după două săptămâni de căutări, în urma activităților de cooperare polițienească internațională.

Polițiștii au refăcut traseul în baza informațiilor pe care le-au deținut. Au verificat atât intrările, cât și ieșirile de la punctele de control ale frontierei, iar camerele de supraveghere video au reușit să o surprindă pe femeia dată dispărută.

Nu se ştie dacă aceasta a fost victima vreunei agresiuni.

Femeia şi-a cumpărat bilete atât pentru Bruxelles, cât şi pentru Egipt

Sabina Tomescu ar fi plecat la Bruxelles pe 24 iunie, după ce le-a spus apropiaţilor că urmează să aibă un interviu de angajare la o firmă din Belgia. De pe 26 iunie, când s-ar fi conectat ultima oară pe WhatsApp, familia ei nu mai ştie nimic despre ea, având telefonul deconectat.

Sora şi cumnatul femeii au aflat ulterior că nu a susţinut interviul şi că avea planificată, fără ştirea celor apropiaţi, o călătorie în Egipt, în staţiunea Sharm-el-Sheikh. Românca îşi cumpărase printr-o agenţie de turism trei bilete de avion: unul pe ruta Bucureşti-Bruxelles, respectiv Bruxelles-Sharm-el-Sheikh, cu întoarcere pe 28 iunie.

Cumnatul ei bănuieşte că aceasta a căzut în capcana traficanţilor de carne vie, deoarece îşi făcuse cont Tinder şi în locuinţa ei au fost găsite chitanţe din care reiese că a cheltuit într-un timp scurt aproximativ 1.000 de euro, bani care i-ar fi fost trimişi de un bărbat cunoscut pe aplicaţia matriomonială, ea neavând nici o sursă de venit şi fiind ajutată de familie.

Citeşte şi: Fugar condamnat pentru tâlhărie şi viol, adus din Olanda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS