19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateG4Media: Lista bugetarilor români care și-au cumpărat locuințe în Dubai, Austria, Germania, Italia, Spania, Portugalia și Grecia

G4Media: Lista bugetarilor români care și-au cumpărat locuințe în Dubai, Austria, Germania, Italia, Spania, Portugalia și Grecia

Mai mulți bugetari și-au cumpărat, în anii din urmă, apartamente în Dubai sau în țări din Vestul Europei. Informațiile apar în declarațiile de avere completate de aceștia în calitate de angajați ai unor societăți sau instituții de interes public. Exoticul Dubai sau stațiuni din Spania sunt ținta predilectă pentru astfel de investiții, dar, de pe listă nu lipsesc Austria, Italia, Grecia sau Portugalia, scrie G4Media.

Proprietarii acoperă o plajă largă – de la șefi din CFR, Transgaz și ANSVSA până la un auditor din Curtea de Conturi sau un consilier local din comuna ilfoveană Ștefăneștii de Jos. Cel mai spectaculos new-entry pe lista proprietarilor de imobile în străinătate este cel al președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, care, anul trecut, a cumpărat în Italia o vilă cu o suprafață impresionantă și un spațiu comercial/de producție.

Luna trecută, el a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție într-o speță legată de atribuirea unui contract.

Citiți articolul complet aici

Citește și: Pedofil fugar, adus în țară din Marea Britanie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS