19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat împușcat după ce a atacat cu toporul un jandarm

Bărbat împușcat după ce a atacat cu toporul un jandarm

Un bărbat a atacat sâmbătă, cu toporul, un jandarm, care intervenea pentru aplanarea unui conflict. Un polițist a deschis focul asupra agresorului. Incidentul a avut loc în municipiul Săcele din judeţul Braşov.

„La faţa locului a intervenit, în primă instanţă, un echipaj, format dintr-un poliţist şi un jandarm, moment în care un bărbat, în vârstă de 36 de ani, implicat în conflict, a ieşit cu un topor, ameninţând forţele de ordine.

Având în vedere pericolul iminent (manifestat inclusiv prin ridicarea toporului cu intenţia vădită de a lovi un jandarm), agentul de poliţie a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, urmat de două focuri în direcţia agresorului. Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, informează IPJ Braşov.

Pentru aplanarea conflictului, în sprijinul primului echipaj au intervenit, de urgenţă, alţi poliţişti şi jandarmi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov precizează că, în urma evenimentelor de la Săcele, cazul a fost preluat de un procuror care face o cercetare la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentelor.

Nici reprezentanţii Poliţiei, nici cei ai Parchetului nu au precizat ce leziuni a suferit bărbatul spre care poliţistul a tras focurile de armă.

Citește și: Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS