17.8 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic blocat în Vama Cenad din cauza unui accident rutier pe partea ungară

Trafic blocat în Vama Cenad din cauza unui accident rutier pe partea ungară

Traficul este blocat în Vama Cenad din cauza unui grav accident rutier petrecut pe partea ungară.

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, în Ungaria, la a aproximativ 1 kilometru distanţă de punctul de trecere a fronterei Cenad, din judeţul Timiş. Trecerea spre ţara vecină a fost blocată, iar timpul de aşteptare este de 60 de minute, au transmis autoritățile.

„În urmă cu puţin timp, pe teritoriul Ungariei, la aproximativ 1 km distanţă de Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – judeţul Timiş, a avut loc un grav accident de circulaţie.

Traficul pe comunicaţia de pe teritoriul Ungariei care duce spre Punctul Poliţiei de Frontieră este blocat, pe ambele sensuri. Prin urmare, rugăm participanţii la traficul internaţional să se îndrepte spre alte puncte de trecere a frontierei cu Ungaria”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Informaţii cu privire la situaţia traficului si la punctele de frontiera de la granita cu Ungaria se pot obţine de pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră Române, dar şi la linia telefonică de informare a publicului 021.9590, care funcţionează în regim permanent.

Citește și: Bărbat în stare gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS