19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO. Wiz Khalifa ar fi fost arestat la Costinești, după ce și-a aprins un joint pe scenă, la festivalul Beach, Please! 

VIDEO. Wiz Khalifa ar fi fost arestat la Costinești, după ce și-a aprins un joint pe scenă, la festivalul Beach, Please! 

Rapperul american Wiz Khalifa, care a concertat sâmbătă la festivalul Beach, Please! de la Costinești, a fost ridicat de polițiști după ce și-a aprins, pe scenă, un joint de cannabis, scrie Hotnews. În România, consumul de marijuana este ilegal. Autoritățile nu au confirmat reținerea lui Wiz Khalifa.

Wiz Khalifa, 36 de ani, a fost nominalizat la premiile Grammy și Globul de Aur. El a pledat frecvent pentru cannabis. În 2022 a creat marca de „iarbă” Khalifa Kush, cu un mare succes, potrivit Forbes.

@kneecap7

#wizkhalifa #beachplease #arestat #fyp

♬ sunet original – kneecap7

Incidentul vine după altă controversă legată de droguri, la același festival

Incidentul vine după o altă controversă ce a avut loc în cadrul festivalului co-fondat de influencerul Selly. Cunoscutul vlogger anunțase că va face o campanie antidrog cu ocazia evenimentului, însă printre artiștii care au evoluat zilele trecute s-a numărat și un tânăr care a cântat despre „băgat la venă”.

Mai exact, în prima zi de festival, trapperul Candyboii a cântat o piesă care se numește „A B C D”, ce conține cuvinte obsecene și în care vorbește despre droguri și „băgat la venă”.

Momentul a fost imortalizat chiar de organizatorii festivalului Beach, Please! și publicat pe canalul oficial de TikTok, cu un milion de urmăritori, unde se transmite live evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Bărbat lovit de taur la o mănăstire de lângă Iași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS