14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate20 de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat la intrarea unui tunel din Spania

20 de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat la intrarea unui tunel din Spania

Un autocar care transporta aproximativ 60 de angajați de la compania Inditex s-a răsturnat la intrarea unui tunel, în timp ce se îndrepta spre centrul logistic pe care firma spaniolă îl are în Tordera, Spania. Accidentul s-a produs marți dimineață, în tunelul C-32 dintre localitățile Pineda de Mar și Santa Susanna.

Trei persoane sunt în stare critică și au fost transferate cu elicopterul la spitalele Can Ruti din Badalona și Valle de Hebron din Barcelona. O a patra victimă este în stare gravă, încă una este într-o stare mai puțin gravă și aproximativ cincisprezece sunt rănite ușor.

Vehiculul, aparținând companiei Monbús, s-a răsturnat vertical la intrarea într-un tunel de autostradă. Cei şaizeci de pasageri din autobuz sunt angajaţi ai companiei lanţului de modă Inditex care se deplasau la fabrica companiei din Tordera, în provincia Barcelona. Accidentul a avut loc în jurul orei 8.45 dimineața.

Din motive încă necunoscute, șoferul, care a rămas blocat în cabină, a pierdut controlul autocarului și a ieșit de pe șosea, izbindu-se de bariera de siguranță și de tunel. C-32 este închisă pe porțiunea de drum unde s-a produs accidentul. Potrivit unui martor al accidentului, vehiculul s-a izbit de peretele lateral al tunelului cu viteză maximă.

La locul accidentului au fost trimise zece echipaje de pompieri, 14 ambulanțe și două elicoptere medicale.

Citeşte şi: Doi bărbaţi au murit electrocutaţi într-o piscină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS