18.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu fost prinşi suspecţii în cazul cadavrului din geamantanul abandonat

Au fost prinşi suspecţii în cazul cadavrului din geamantanul abandonat

Un bărbat şi o femeie, suspecţi în cazul cadavrului găsit într-un geamantan în localitatea vasluiană Pungeşti, au fost prinşi de poliţişti în municipiul Braşov.

„Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost depistate în municipiul Braşov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi o femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungeşti, concubini, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Onceşti, judeţul Bacău”, a transmis IPJ.

Cele două persoane se sustrăgeau activităţii de urmărire penală, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere, spun poliţiştii.

Aceştia urmează a fi conduşi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi sunt continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei de 36 de ani şi dispunerea măsurilor legale.

Citeşte şi: Femeie înjunghiată mortal în cabinetul stomatologic pe care îl deţinea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS