15.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţistul prins drogat la volanul unei maşini cu numere expirate a fost arestat

Poliţistul prins drogat la volanul unei maşini cu numere expirate a fost arestat

Poliţistul din Cluj care a fost prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate a fost arestat. Rezultatele analizelor de sânge confirmă că agentul de 38 de ani conducea sub influenţa substanţelor interzise. Poliţistul mai are un dosar penal, în care este acuzat de viol. 

Deși polițistul a susținut încă de la început că drugtestul a avut rezultat pozitiv din cauza unor medicamente pe care le lua pentru a putea dormi, probele IML au arătat cu totul altceva.

Polițistul, pozitiv la două droguri

Astfel, la analiza probelor de sânge a reieșit că polițistul consumase un drog de tip cristal, iar în probele de urină a fost gasită Mefedrona, sau „cocaina saracilor”. Are aceleași efecte psihoactive precum cocaina, dar prețul e mult mai mic.

Pentru că polițistul a fost găsit în trafic sub influența acestor substanțe ziua în amiaza mare și în plus, numerele mașinii îi erau expirate, judecătorii au considerat că poate fi un pericol public, așa că l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetat și într-un dosar de viol

Polițistul este cercetat și într-un alt dosar, de viol, după ce o tânără l-a acuzat în urma cu doi ani că a profitat de ea în timp ce dormea după o petrecere.

Săptămâna viitoare ar urma să se pronunțe judecătorii în acel dosar.

Citeşte şi: Chirug de la un spital din București, reținut după ce a fost prins când lua mită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS