15.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat şi-a dat foc casei după o ceartă cu soţia. Flăcările au cuprins şi locuinţa tatălui său

Un bărbat beat şi-a dat foc casei după o ceartă cu soţia. Flăcările au cuprins şi locuinţa tatălui său

Un bărbat din comuna vrânceană Andreiaşu de Jos este cercetat de poliţişti după ce şi-a incendiat locuinţa, care a ars în totalitate şi a afectat şi o proprietate învecinată.

Miercuri seară poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi, miercuri seară, prin 112, de către o femeie, că, în comuna Andreiaşu de Jos, sat Arşiţa, s-a produs un incendiu la locuinţa unui bărbat.

Poliţiştii au stabilit că în jurul orei 19.45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii telefonice contradictorii cu soţia sa, bărbatul a dat foc imobilului, proprietatea sa, care a fost distrus în totalitate.

Incendiul s-a extins şi la locuinţa tatălui celui în cauză, fiind afectate acoperişul şi o cameră de locuit, valoarea totală estimată  a prejudiciului fiind de 125.000 de lei. Incendiul a fost stins de către pompierii din cadrul ISU Vrancea şi de reprezentanţii SVSU Odobeşti sosiţi la faţa locului.

Bărbatul vinovat  a plecat de la locul incendiului, însă a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Citeşte şi: Un bărbat arestat preventiv pentru viol s-a spânzurat în arestul poliției

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS