19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiunile companiilor americane CrowdStrike şi Microsoft, în scădere în tranzacţiile anterioare deschiderii bursei

Acţiunile companiilor americane CrowdStrike şi Microsoft, în scădere în tranzacţiile anterioare deschiderii bursei

Acţiunile companiilor americane CrowdStrike, specializată în securitate cibernetică, şi Microsoft au scăzut la bursă în tranzacţiile anterioare deschiderii, după problemele informatice detectate la o serie de servicii ale gigantului informatic, care au afectat companii din toată lumea, relatează agenţia EFE.

La ora 10:30 (8:30 GMT), titlurile CrowdStrike, incluse în indicele Nasdaq, erau în scădere cu circa 14%, în timp ce acţiunile Microsoft erau pe minus cu aproape 3% înainte de începerea sesiunii de tranzacţionare la bursa de la New York.

CrowdStrike a suferit o întrerupere care a afectat companii din toată lumea

Potrivit postului de televiziune american CNBC, CrowdStrike a suferit o întrerupere care a afectat companii din toată lumea şi care s-a datorat unei probleme cu ultima sa actualizare.

Anterior, Microsoft anunţase o pană informatică la aplicaţiile sale din cloud care, potrivit companiei, sunt deja în mare parte rezolvate.

Aceste pene informatice au generat probleme unor companii şi instituţii din numeroase ţări, mai scrie EFE.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS