16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubprefectul PSD de Călărași a demisionat după apariția unor imagini indecente

Subprefectul PSD de Călărași a demisionat după apariția unor imagini indecente

Subprefectul PSD de Călăraşi, Ionuţ Petru Stan, preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, a demisionat joi, 18 iulie, din funcţie, în urma apariţiei în spaţiul public a unor fotografii în care apare în ipostaze indecente. Anunțul demisiei a fost făcut public de PSD.

Potrivit CV-ului său, Ionuţ Petru Stan care este şi Preşedinte al Organizației Judeţene TSD, este licenţiat în teologie, având Specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

El a absolvit Universitatea „Ovidius” Constanţa şi a făcut şi un Master, Specializarea Teologie Practică şi Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia, Ialomiţa, la Specializarea Teologie Ortodoxă.

Subprefectul, surprins în chiloți, băut și cu un pistol în mână

El a fost surprins în ipostaze mai mult decât indecente în compania unor tinere, dezlănțuindu-se la petrecerile organizate în cadrul rețelei interne PSD de tineret din județ, existând suspiciunea că acesta ar fi fost sub influența alcoolului sau al altor substanțe, scrie replicaonline.ro.

Imaginile cu Ionuț Petru Stan în ipostazele indecente au fost, se pare, distribuite pe rețeaua internă a structurii de tineret PSD din județul Călărași, apoi au „scăpat” pe mai multe rețele de socializare.

Mai mult, demnitarul a fost surprins și când își umilea vecinii și îi numea „săraci”.

În imaginile care au ajuns deja în mediul online, deputatul apare la diverse petreceri în chiloți, posibil aflat sub influența alcoolului. Fără să îi pese că este filmat, demnitarul a dansat cu un pistol în mână, a înjurat, iar apoi a adormit pe podea.

Ionuț Petru Stan a fost desemnat subprefect al județului Călărași în ianuarie 2024. Acesta a fost contactat de jurnaliștii din presa locală, dar nu a răspuns.

Citeşte şi: Gorj: Ordin de protecție împotriva unui bărbat care și-a lovit soția cu coada greblei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS