19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedicul care a ameninţat o persoană cu pistolul în trafic, urmărit penal pentru ameninţare

Medicul care a ameninţat o persoană cu pistolul în trafic, urmărit penal pentru ameninţare

Medicul de la Spitalul Fundeni care la începutul lunii iulie a ameninţat o persoană cu pistolul, în urma unui conflict în trafic, este urmărit penal pentru ameninţare. Vineri, medicul a fost audiat şi i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti anunţă, printr-un comunicat dat publicităţii luni, că medicul care a scos pistolul în urma unui conflict în trafic are calitatea de suspect. 

Vineri, medicul a fost invitat la sediul Parchetului, unde i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi a fost audiat în această calitate.

Procurorii precizează că faţă de suspect nu s-a luat nicio măsură preventivă.

Iniţial în acest caz, cercetările s-au desfăşurat in rem.

Medicul avea în maşină două pistoale airsoft şi o macetă

Medicul de la Spitalul Fundeni a fost acuzat, pe 3 iulie, de un şofer, că l-a ameninţat cu pistolul în urma unui conflict în trafic. De asemenea, medicul ar fi  încercat să fugă în momentul în care i s-a solicitat să permită să-i fie controlat autoturismul, precum şi un control corporal, de către poliţiştii sesizaţi prin apel 112 de către persoana ameninţată. În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.

Ulterior, el  şi-a explicat atitudinea într-o postare pe Facebook, afirmând că a considerat că şoferul reclamant i-a pus viaţa în pericol prin comportamentul imprudent, iar ”într-un moment de panică”, a ridicat pistolul airsoft. „Deşi nimic nu justifică gestul meu, pe care îl regret sincer, acest eveniment a survenit şi pe fondul unui surmenaj“, scrie medicul, precizând că acest incident nu reflectă activitatea sa ca medic şi nici standardele morale şi profesionale ale Spitalului Fundeni.

Citeşte şi: Cum poluează, pe termen lung, războiul din Ucraina apele, aerul şi solul din România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS