19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn muncitor care monta camere de supraveghere stradale a căzut de la trei metri înălţime

Un muncitor care monta camere de supraveghere stradale a căzut de la trei metri înălţime

Un muncitor, de 29 de ani, care lucra la montarea unor camere de supraveghere pe o stradă din Bradu, judeţul Argeş, a căzut din nacela unui utilaj, de la circa trei metri înălţime. Poliţiştii au deschis o anchetă, fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, scrie News.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, luni după-amiază, că, în localitatea Bradu, un bărbat ar fi căzut din nacela unui utilaj şi ar fi suferit leziuni.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, lucra la societatea care efectua lucrări pentru montarea unor camere stradale de supraveghere şi ar fi căzut din nacela unui utilaj, de la aproximativ 3 metri înălţime”, a transmis IPJ Argeş.

Potrivit ISU Argeş, bărbatul este conştient şi cooperant, dar acuza dureri la piciorul drept. El a fost transportat la spital.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 196, 349 şi 350 din Codul Penal.

Citeşte şi: Un bărbat a murit după ce a motocicleta sa a fost lovită de un autoturism, într-o intersecţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS