17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân găsit mort în compartimentul de bagaje al unui autobuz, în Italia

Român găsit mort în compartimentul de bagaje al unui autobuz, în Italia

Trupul neînsufleţit al unui român a fost descoperit lângă o gară din Italia, în compartimentul pentru bagaje al unui autobuz. Bărbatul, care trăia pe străzi, iar carabinierii au mai multe teorii referitor la moartea acestuia.

Luni dimineaţă, la Corigliano-Rossano, lângă gara Rossano, în provincia Cosenza, câţiva trecători au alertat poliția după ce au simțit un miros ciudat care venea de la un autobuz parcat pe marginea drumului.

În compartimentul pentru bagaje a fost găsit un corp în stare avansată de descompunere. Autobuzul, care aparţine unei şcoli de şoferi, era parcat de mai multă vreme în zonă. Polițiștii au găsit urme de intrare forțată pe ușile portbagajului autovehiculului, a căror natură, însă, rămâne de stabilit.

Românul era mort de mai multe zile

Ulterior, victima a fost identificată ca fiind un român de 37 de ani, Octavian Nicolae Plosceanu, care trăia sub cerul liber, în zona respectivă. O primă ipoteză este că bărbatul ar fi putut muri din cauza temperaturii ridicate care s-a creat în portbagajul autobuzului unde s-ar fi refugiat să doarmă. Dar nu sunt excluse alte posibilități, precum moartea violentă și ascunderea cadavrului.

Având în vedere starea cadavrului, se pare că românul era mort de mai multe zile, dar căldura din ultimele zile ar fi putut accelera descompunerea. Acesta locuia pe via Arno, stradă unde a fost găsit trupul unui ucrainean într-o clădire abandonată, cu câteva zile înainte. Autoritățile nu au exclus ipoteza unei legături între cele două decese.

Autopsia va lămuri atât cauzele morții bărbatului, cât și momentul exact al morții acestuia. Vehiculul a fost confiscat și va fi supus unor analze științifice mai aprofundate în zilele următoare.

Citeşte şi: Un copil a căzut într-un canal în timp ce se juca în parc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS