14.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat băut a amenințat trecătorii cu un pistol de tip airsoft

Un bărbat băut a amenințat trecătorii cu un pistol de tip airsoft

Un bărbat a fost încătuşat marţi seară, într-un parc din Satu Mare, după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft.

Incidentul a avut loc în parcul Grădina Romei din Satu Mare.

Bărbatul era cu o boxă în mână, din care suna muzica la un volum ridicat, şi cu o bere în cealaltă mână. Din senin, acesta a lăsat berea și a scos un pistol, pe care l-a îndreptat înspre oamenii aflați în zonă, inclusiv mai mulți copii. Un martor a sunat la 112.

„La data de 23 iulie 2024, în jurul orei 21.10, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, pe bulevardul Traian din municipiu, un bărbat ar amenința mai mulți cetățeni, cu o armă, creându-le o stare de temere”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare. Ajunși la locul sesizării, polițiștii au găsit un bărbat de 27 de ani, din Satu Mare, care avea asupra lui un pistol de tip airsoft. El a fost încătușat pe loc.

Bărbatul a fost condus apoi la sediul poliției, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru amenințare. Individul ar mai fi avut probleme și în trecut cu poliția, fiind suspectat că ar fi un consumator de substanțe interzise.

Citește şi: Bărbat pe moped, accidentat mortal de tren

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS