21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer băut s-a urcat într-o maşină neînmatriculată şi a intrat cu ea într-o staţie de autobuz

Un şofer băut s-a urcat într-o maşină neînmatriculată şi a intrat cu ea într-o staţie de autobuz

Un bărbat, de 55 ani, din comuna Asău, a fost arestat la domiciliu după ce, beat fiind, s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi a intrat într-o staţie de autobuz din localitate, transmite IPJ Bacău.

Poliţiştii au constatat că un localnic de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Asău, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu o stație de autobuz. Din fericire, în staţie nu se afla nici o persoană, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificările efectuate în baza de date a rezultat că autoturismul condus de către acesta este radiat din circulație, iar plăcuțele cu numere de înmatriculare montate nu sunt atribuite niciunui vehicul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și apoi arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Este cercetat penal pentru distrugere, conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, cu numere false şi fără să fie înmatriculat.

Citeşte şi: Bărbat accidentat mortal când trecea strada ca să cumpere pepeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS