21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgenţi de pază, bătuţi în supermarket de doi bărbați, după ce au oprit o clientă care nu plătise un produs

Agenţi de pază, bătuţi în supermarket de doi bărbați, după ce au oprit o clientă care nu plătise un produs

Doi agenți de pază ai unui supermarket din Voluntari au fost bătuți de doi bărbați. Scandalul ar fi început după ce o femeie, care era împreună cu agresorii, nu ar fi achitat un produs.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie că într-un supermarket din orașul Voluntari mai multe persoane s-ar fi bătut.

Polițiștii au constatat că doi agenți de pază de la supermarket ar fi fost agresați fizic de doi bărbați, pe fondul neachitării unui produs de către o femeie care era împreună cu aceștia.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri celor două victime, după care le-au transportat la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii au identificat doi bărbați, de 27 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptelor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Vineri, cei doi vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri privind luarea măsurilor preventive.

Citește și: Șofer român de TIR, mort într-un accident în Bulgaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS