21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn TIR s-a răsturnat peste o casă

Un TIR s-a răsturnat peste o casă

Şoferul unui TIR a ajuns la spital, după ce vehiculul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat peste o casă, în localitatea Sândominic, judeţul Harghita, fiind necesară intervenţia unui echipaj de decarcerare.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi vineri dimineață, la ora 4.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 12/E578, în localitatea Sândominic, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Un bărbat de 30 de ani, din judeţul Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra ansamblului de vehicule pe care îl conducea, format din cap tractor şi semiremorcă. Vehiculul circula din direcţia Gheorgheni spre Miercurea Ciuc, iar în localitatea Sândominic, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă.

Vehiculul a doborât un gard şi s-a oprit într-o casă, unde s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat în cabina vehiculului. Echipajele de descarcerare au intervenit rapid pentru a-l elibera şi pentru a-i acorda primul ajutor. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Citește și: Femeie băută, prinsă la volan după ce i se ridicase permisul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS