18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat bătut cu toporul, în curtea unei hale pentru utilaje

Bărbat bătut cu toporul, în curtea unei hale pentru utilaje

Un bărbat a fost lovit cu toporul în repetetate rânduri, în curtea unei hale pentru utilaje din comuna constănţeană Mircea Vodă. A fost lovit peste cap, trup şi membre, chiar şi după ce a căzut la pământ şi nu se mai putea apără. Legiştii au stabilit că are neovie de 45 de zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reţinut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat, luni, că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile.

”Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 28 iulie 2024, în jurul orei 7.00, în curtea unei hale pentru utilaje din comuna Mircea Vodă, judeţul Constanţa, inculpatul i-a aplicat numitului S.C. în mod repetat lovituri cu un topor în zonele capului, trunchiului şi a membrelor cu care se apăra, chiar şi după ce persoana vătămată căzuse la sol şi nu se mai putea apăra, astfel că i-a provocat multiple leziuni traumatice grave (fractură de os parietal stâng, fracturi costale, hemopneumotorax, contuzii pulmonare, excoriaţii şi echimoze), care au necesitat pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii.

Aceştia precizează că inculpatul s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Luni, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Doi bărbaţi au murit după ce o maşină a lovit un sens giratoriu şi s-a răsturnat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS