21.7 C
Craiova
luni, 9 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat preventiv după ce a pălmuit un vecin de bloc, care a căzut şi s-a lovit la cap

Bărbat arestat preventiv după ce a pălmuit un vecin de bloc, care a căzut şi s-a lovit la cap

Un bărbat, de 33 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a lovit cu palma un bătrân, vecinul său, în urma unui conflict spontan. Acesta a căzut şi s-a lovit la cap. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urmă cu aproximativ o săptămână, bătrânul a fost găsit de mai mulţi vecini, după ce căzuse, iar la faţa locului au intervenit şi poliţiştii care au chemat ambulanţa.

”La data de 22 iulie 2024, în jurul orei 18.50, poliţiştii Poliţiei Municipiului Hunedoara, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Hunedoara, au auzit strigate de ajutor în zona unui bloc de locuinţe, fapt pentru care s-au deplasat de urgenţă în scara blocului, unde au identificat un bărbat căzut şi câţiva vecini ai bărbatului, care solicitau ajutor. Poliţiştii au aşezat bărbatul în cauză în poziţia de siguranţă şi au solicitat o ambulanţă la faţa locului, care a preluat bărbatul respectiv, în vârstă de 73 de ani, şi l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 33 de ani, din Hunedoara (vecin al bărbatului de 73 de ani), bănuit de comiterea faptei. Din primele cercetări, se pare că bărbatul, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat vecinului său de 73 de ani o lovitură cu palma, în urma acesteia bărbatul căzând şi suferind leziuni craniene care i-au pus în pericol viaţa.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de vătămare corporală.

Citeşte şi: 490 de cazuri noi de rujeolă în ultima săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS