14.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer reţinut după ce a accidentat mortal un motociclist şi a fugit

Şofer reţinut după ce a accidentat mortal un motociclist şi a fugit

Poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe un tânăr de 20 de ani, considerat autorul unui accident mortal, care fugise de la locul coliziunii. Accidentul a avut loc duminică pe Centura Capitalei, în el pierzându-şi viaţa un motociclist.

„La data de 5 august, în jurul orei 7.32, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB – km 42, în zona localităţii Jilava, s-a produs un eveniment rutier între două autoturisme şi o motocicletă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Măgurele, iar din primele verificări au constatat faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, ar fi acroşat un motociclist, de 43 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism, care circula din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 37 de ani, iar în urma evenimentului rutier, tânărul de 20 de ani ar fi părăsit locul accidentului”, a transmis IPJ Ilfov.

Şoferul fugar a fost prins

Poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe tânărul de 20 de ani, în prezent aflându-se în custodia acestora, pentru continuarea cercetărilor.

„La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, care au acordat îngrijiri celor două victime, pentru bărbatul care conducea motocicleta au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decesul acestuia, iar celălalt bărbat a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, arată sursa citată.

Cei doi conducători de 20 şi 37 de ani au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Citeşte şi: Bărbat prins conducând băut şi cu permisul suspendat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS