12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFilme de animaţie la Muzeu. Muzeul Exilului dă startul proiectului Movie Club pentru preşcolari şi elevi

Filme de animaţie la Muzeu. Muzeul Exilului dă startul proiectului Movie Club pentru preşcolari şi elevi

Muzeul Cărții și Exilului Românesc dă startul proiectului „Movie Club”, dedicat preșcolarilor și elevilor din ciclul primar.

Proiectul, menit să le ofere elevilor și preșcolarilor modalități educative de petrecere a timpului liber pe durata vacanței de vară, debutează miercuri, 7 august, și constă în patru întâlniri cu frecvență săptămânală.
Prima întâlnire va avea loc miercuri, 7 august 2024, la ora 10.00, în sala multimedia a Muzeului Cărții și Exilului Românesc. La această primă întâlnire, participanții vor viziona filmul Dorința, film dublat în limba română.
Următoarele întâlniri se vor desfășura conform programului:

  • 14 august: Leo – film dublat în limba română
  • 21 august: Monstrul mărilor – film dublat în limba română
  • 28 august: Dragonul magic – film dublat în limba română
    Proiectul „Movie Club” este un proiect cu intrare liberă, la care pot participa toți preșcolarii și elevii de ciclu primar pasionați de filme.

Cadrele de învățământ interesate (de la grădinițe sau after-school) care vor să participe la acest proiect cu grupe de elevi sau preșcolari pot face programări la numărul de telefon 0371 184 990.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS