8.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei răniţi după ce un bărbat a dat foc camerei în care se aflau soţia şi cei trei copii

Trei răniţi după ce un bărbat a dat foc camerei în care se aflau soţia şi cei trei copii

Un bărbat a aruncat benzină şi apoi a dat foc camerei în care se aflau soţia sa şi cei trei copii, în urma unui conflict spontan. Femeia de 33 de ani are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. a fost intubată şi trimisă la un spital din Bucureşti. Tot la un spital din Capitală va ajunge şi o fetiţă de 9 ani, care are arsuri pe 20% din corp. Bărbatul a suferit şi el arsuri, fiind internat în Spitalul Judeţean Bistriţa.

Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din comuna Feldru pentru a fi transportată la Târgu Mureş, de unde va fi preluată de un avion pentru a ajunge la o unitate medicală din Bucureşti.

„În urma evenimentului produs luni, în jurul amiezii, în localitatea Nepos, trei persoane au suferit arsuri, mai multe echipaje UPU-SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Astfel, o femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti“, se arată în informarea de presă a SCJU..

Fetiţa de 9 ani a fost adusă la UPU Bistriţa cu arsuri la picioare, reprezentând 20% din suprafaţa corpului. A fost stabilizată şi trimisă la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

A aruncat cu benzină în cameră şi i-a dat foc

La spitalul din Bistriţa a ajuns şi agresorul, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din corp, respectiv la faţă, la mâna stângă şi la piciorul stâng.

Acesta va rămâne internat pe Secţia Chirurgie Generală a SCJUB.

Bărbatul de 42 de ani din localitatea bistrițeană Nepos și-a incendiat luni familia. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui conflict pe care l-a avut cu soția sa. Autoritățile au fost alarmate de copilul de 11 ani al celor doi soți.

Au intervenit mai multe echipaje, fiind chemate şi două elicoptere SMURD.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor calificat în forma violenţei în familie.

Citeşte şi: Tânăr bătut pe strada Prieteniei din Rovinari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS