8.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn mort şi opt răniţi după ce acoperişul unui hotel din Germania s-au prăbuşit

Un mort şi opt răniţi după ce acoperişul unui hotel din Germania s-au prăbuşit

Cel puțin o persoană a murit în prăbușirea parțială a unui hotel din Krov, în statul german Renania-Palatinat. Trupul neînsufleţit a fost „localizat” sub dărâmături, dar nu a fost încă recuperat. Alte opt persoane, între care un copil mic, sunt blocate sub ruinele clădirii, unele cu răni grave.

Incidentul s-a produs în jurul orei 23.00, când acoperișul hotelului s-a prăbușit, distrugând cele două etaje de dedesubt. Cauzele nu sunt cunoscute. La momentul accidentului, în hotel se aflau 14 persoane. Cinci au scăpat nevătămate.

Autoritățile au evacuat 31 de persoane din clădirile din jur.

„Opt persoane sunt încă blocate în clădire, unele cu răni grave. Serviciile de urgență sunt în contact cu unii dintre ei”, se arată într-un comunicat al poliției. „Printre ei este un copil mic. Dar în acest moment doarme liniștit și suntem în contact cu părinții lui”.

Imagini de la faţa locului arată porţiuni ale clădirii cu mai multe etaje prăbuşite. Potrivit companiei publice de radio şi televiziune SWR, iniţial pompierii nu au putut să intre în clădire din cauza riscului de prăbuşire.

Citeşte şi: Patru răniţi după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autocar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS