20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer de taxi a lovit intenţionat cu mașina cinci femei, în Germania

Un șofer de taxi a lovit intenţionat cu mașina cinci femei, în Germania

Un şofer de taxi din oraşul german Koln este acuzat că a lovit intenţionat cu maşina mai multe femei din oraș, rănind grav două dintre ele, informează Agerpres.

Evenimentele de la Koln au avut loc luni în jurul orei locale 22.00 (20:00 GMT), atunci când suspectul a lovit primele două femei, ce au vârste de 22 şi 23 de ani. Ulterior, el şi-a îndreptat maşina spre alte trei femei, lovind două dintre ele.

Două femei au suferit răni grave, iar alte două sunt rănite uşor, potrivit poliţiei locale. Autorul este un bărbat, de 44 de ani, originar din localitatea Velbert, situată la aproximativ 60 km nord de Koln.

Un chelner, de 34 de ani, de la o berărie, care a fost martor la atac, a încercat să îl urmărească pe jos pe taximetrist. Şoferul a încercat să îl lovească cu maşina şi pe chelner, însă acesta s-a ferit şi a fost atins doar cu oglinda, suferind răni uşoare. Chelnerul a reuşit în cele din urmă să îl imobilizeze pe şoferul de taxi până la sosirea poliţiştilor.

Cu aproximativ o oră înainte de incidentul din Koln, posibil acelaşi şofer de taxi a lovit cu maşina o femeie, de 50 de ani, în oraşul Essen, cauzându-i răni grave. Anchetatorii au declarat că deocamdată nu este sigur că este vorba de acelaşi autor în incidentele de la Koln şi Essen. Distanţa dintre cele două oraşe este de aproximativ 70 km.

Potrivit informaţiilor preliminare, se crede că şoferul este bolnav mintal. El a fost internat într-un spital de psihiatrie. Conform anchetatorilor, probabil şoferul se afla şi sub influenţa cocainei.

Citeşte şi: Femeie salvată după ce a căzut noaptea în fântână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS