17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânără angajată de probă, acuzată că a furat banii din seiful firmei

Tânără angajată de probă, acuzată că a furat banii din seiful firmei

O tânără, de 21 de ani, a fost reţinută, pentru furt calificat, fiind suspectată că a sustras bani din seiful administratorului firmei la care lucra. Tânăra era în perioada de probă şi, profitând de neatenţia şefului, a intrat în biroul acestuia şi a golit seiful.

Furtul a fost anunţat la IPJ Dâmboviţa luna trecută, iar vineri principala suspectă a fost reţinută. 

„Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c., bănuita, în timp ce ar fi fost în perioada de probă în vederea angajării la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Târgovişte, ar fi profitat de neatenţia administratorului, ar fi pătruns într-un birou şi ar fi deschis seiful societăţii, de unde ar fi sustras aproximativ 400 de euro şi 20.000 de lei”, a transmis sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.  

Vineri, 9 august, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţe tinerei de 21 de ani, în Chitila.

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Urmează să fie prezentată magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citeşte şi: 15 judeţe şi Bucureștiul, sub cod galben de caniculă două zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS