21.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci tineri au murit , după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Cinci tineri au murit , după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Cinci tineri din localitatea Geoagiu au murit, azi noapte, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Pompierii militari le-au scos trupurile din mormanul de fiare.

Potrivit IPJ Hunedoara, șoferul, de 22 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce depășea o altă mașină. Înainte de impactul fatal, a acroșat un adolescent de 15 ani, care mergea cu bicicleta pe carosabil.

„Cinci persoane au decedat şi o alta a fost grav rănită în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Gelmar, aparţinătoare oraşului Geoagiu. Ajunşi la locul accidentului, pompierii Detaşamentului Orăştie au acţionat cu:

  • 2 echipaje de intervenţie,
  • unul de prim ajutor,
  • echipaje de poliţie,
  • jandarmi,
  • două ambulanţe ale Serviciului de ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Băiatul de pe bicicletă a fost dus la spital, la Deva. De îngrijiri medicale a avut nevoie și o femeie, care a făcut atac de panică. Cel mai probabil, viteza excesivă a dus la această tragedie. Ancheta deschisă de polițiști va face lumină în acest caz.

Citește și: Caz aparte la SCJU Craiova: Gemeni născuți la distanță de două zile. Unul dintre bebeluși, operat cu succes de o echipă pluridisciplinară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS