19.5 C
Craiova
miercuri, 11 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițista de 21 de ani care a murit în Brașov este din Gorj

Polițista de 21 de ani care a murit în Brașov este din Gorj

Polițista în vârsta de 21 de ani care a murit în Brașov, în timpul unei misiuni, este din Gorj. Roberta Ungureanu este originară din comuna Roșia de Amaradia. Întreaga comunitate este șocată de pierdere. Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a anunțat că tânăra va fi condusă luni pe ultimul drum.

„Luni, 19 august 2024, cine dorește să participe la conducerea pe ultimul drum a Robertei (polițista noastră decedată în ultima misiune), o poate face cu plecarea de la fostul domiciliu (Dealu Roșu, comuna Roșia de Amaradia), la cimitirul din Roșia de Jos, unde va fi înmormântată cu cinste, prețuire și onor militar. Primăria Rosia de Amaradia și întreaga comunitate își exprimă pentru familia indoliată, acum în momente de grea încercare și durere nemăsurată, regretul la trecerea în neființă a Robertei Ungureanu. SINCERE CONDOLEANȚE!
Niciodată nu o vom uita, noi, comunitatea îi vom păstra o eternă amintire. Dumnezeu să o aibă în pază!”, a transmis primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Roberta Ungureanu a absolvit Liceul Preda Buzescu Berbești în anul 2021. După finalizarea liceului, Roberta a început să studieze la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pe care a absolvit-o în noiembrie 2023.

Accident mortal pe DN 13

Roberta Ungureanu a murit vineri într-un accident, la Brașov, în timpul unei misiuni. Autospeciala poliţiei în care se afla a fost acroșată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed. Accidentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, în accident fiind implicate un TIR şi o autospecială de poliţie.

„Într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat IPJ Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS