17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbați anchetaţi după ce au tras cu un pistol cu bile în geamurile unui restaurant

Bărbați anchetaţi după ce au tras cu un pistol cu bile în geamurile unui restaurant

Doi bărbați sunt anchetaţi după ce au tras cu un pistol cu bile în geamurile unui restaurant din Mangalia. Cei doi au fost prinşi la Vama Veche, când încercau să plece din ţară, potrivit News.ro.

Polițiștii constănțeni au făcut marți dimineață percheziţii la locuinţele celor doi bărbaţi. Ei sunt suspectați de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi distrugere.

Percheziţiile au avut loc în municipiul Mangalia şi comuna 23 August.

„În urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 9 august, în jurul orei 05.00, cei doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism, ar fi provocat distrugeri geamurilor unui restaurant din municipiul Mangalia, folosind o armă cu bile.

La data de 19 august, bărbaţii au fost depistaţi în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce ar fi încercat să treacă graniţa”, arată IPJ Constanța.

În urma percheziţiilor a fost ridicată o armă neletală cu bile metalice. Totodată, autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat. Cei doi bărbaţi au fost duși la sediul poliţiei, pentru audieri.

Citeşte şi: O fată de 18 ani s-a spânzurat după o ceartă cu iubitul ei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS