17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă persoane, accidentate pe trecere de pietoni

Două persoane, accidentate pe trecere de pietoni

Două persoane au fost rănite şi transportate la spital după ce au fost lovite de o maşină condusă de un cetăţean german, pe o trecere de pietoni din municipiul Bârlad.

„Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii Biroului Rutier Bârlad au stabilit că un autoturism, înmatriculat în Germania, condus de către un bărbat de 29 de ani, domiciliat în Germania, care circula pe bulevardul Republicii, din direcţia Vaslui către Tecuci, ar fi acroşat două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 63 de ani, din Bârlad, care erau angajate în traversarea străzii, în mod regulamentar. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul vehicului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon anchetate pentru omor calificat, eliberate din arest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS