20.5 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie atacată cu cuțitul, pe stradă, de fostul iubit, s-a refugiat într-o secție de poliție

Femeie atacată cu cuțitul, pe stradă, de fostul iubit, s-a refugiat într-o secție de poliție

O femeie din Făgăraş s-a refugiat în sediul poliţiei după ce fostul iubit a atacat-o cu cuţitul în plină stradă, în faţa copiilor. Individul are la activ o condamnare cu suspendare pentru tentativă de omor, iar femeia avea un ordin de protecţie împotriva lui. Poliţiştii l-au imobilizat chiar în interiorul secţiei.

Femeia a suferit multiple lovituri, unele în zone vitale ale corpului. A fost internată conștientă la Spitalul Județean din Sibiu. 

Fostul iubit a atacat-o cu cuţitul în plină stradă, în faţa copiilor

Atacul s-a petrecut luni seară, în zona centrală a municipiului Făgăraș, foarte aproape de sediul poliției și sub ochii celor trei copii, toți adulți, ai celor doi. Femeia s-a refugiat în sediul poliției sub ploaia de lovituri și a fost salvată de agenții care erau de serviciu la acea oră și de cei trei copii ai cuplului.

Femeia a fost transportată imediat la spital, iar bărbatul a fost reținut pe loc de polițiști.

Victima și agresorul au locuit o vreme împreună. S-au despărțit acum doi ani, când el a fost acuzat de tentativă de omor asupra unui cumnat. Judecătorii i-au dat o pedeapsă cu suspendare, așa că bărbatul s-a întors la fosta iubită, în încercarea de a o convinge să reia relația.

Acuzat acum de tentativă de omor, bărbatul va fi dus în fata judecătorilor pentru mandatul de arestare. În cazul în care va fi găsit vinovat, nu va mai putea beneficia de suspendarea pedepsei și va avea de executat pedepsele cumulate ale celor două fapte.

Citeşte şi: Şeful şi adjunctul unui post de poliţie, acuzaţi că au reţinut ilegal doi adolescenţi şi i-au bătut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS