16.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul, secretara şi un profesor de la un liceu din Bosnia, împuşcaţi mortal de un coleg

Directorul, secretara şi un profesor de la un liceu din Bosnia, împuşcaţi mortal de un coleg

Directorul, secretara şi un profesor de la un liceu din oraşul Sanski Most, din nord-vestul Bosniei, au fost împuşcaţi mortal miercuri, în incinta şcolii, de un coleg. Bărbatul a deschis focul cu o armă automată, apoi a încercat să se sinucidă.

Poliţia a fost anunţată la ora locală 10.15 (08.15 GMT) că un bărbat a deschis focul în şcoală cu o puşcă automată, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din cantonul Una-Sana, Adnan Beganovic.

„Bărbatul a folosit o armă militară, o puşcă automată, a ucis trei angajaţi ai şcolii, a încercat să se sinucidă şi a fost grav rănit”, a declarat Beganovic pentru postul naţional de radio BHR1.

Atacatorul a fost transferat la un spital din oraşul vecin Banja Luka. Acesta ar fi avut o dispută cu conducerea școlii, a spus agenția de presă Associated Press. Poliția nu a furnizat încă un motiv pentru atac.

Ancheta este în desfăşurare.

Şcoala era închisă pentru vacanţa de vară, astfel că niciun copil nu a fost implicat în incident.

Atacurile armate în masă sunt relativ rare în Balcanii de Vest, unde numeroase persoane deţin arme în urma războaielor din anii 1990.

Citeşte şi: Bătrână lovită de tren în timp ce traversa calea ferată într-un oraş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS