14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer prins la graniță cu carnet de conducere fals

Șofer prins la graniță cu carnet de conducere fals

Un șofer român care s-a prezentat la controlul de frontieră de la Cenad, judeţul Timiş, intenţionând să intre în Ungaria, a prezentat un permis de conducere fals. El a recunoscut că a cumpărat documentul cu 1.500 de euro.

”Ieri (miercuri – n.r.), în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a ieşi din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat un permis de conducere ce purta însemnele autorităţilor din România.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce”, a transmis joi Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a declarat că a obţinut documentul de la o persoană necunoscută contra sumei de 1.500 de euro. 

Poliţiştii de frontieră îl cercetează acum pentru uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Profesor din Târgu Jiu, între coordonatorii lotului național care câștigat Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS