16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Un pensionar a îngropat în grădină 20.000 de dolari, dar nu a mai găsit locul. Crezând că a fost jefuit, a chemat poliția

(VIDEO) Un pensionar a îngropat în grădină 20.000 de dolari, dar nu a mai găsit locul. Crezând că a fost jefuit, a chemat poliția

-

Un pensionar a alertat autoritățile spunând că cineva i-ar fi sustras două borcane în care se aflau 20.000 de dolari și patru mii de euro. Bărbatul a îngropat banii în grădina sa, iar atunci când a vrut să-i scoată din pământ nu-i găsea, relatează Agora.md.

Crezând că a fost jefuit, a chemat poliția, care a săpat în grădina pensionarului timp de două zile până când a găsit banii. Incidentul a avut loc în Dubăsari, o localitate din regiunea separatistă Transnistria a Republicii Moldova.

Timp de două zile, polițiștii au săpat grădina și într-un final au găsit cele două borcane, la un metru și jumătate distanță de marcajul făcut de bărbat. Acesta spune că este posibil ca marcajul să fi fost luat de vânt. Banii au fost dați înapoi proprietarului.

Bărbatul îngropase borcanele cu bani în grădină

Un clip video publicat de poliția transnistreană, nerecunoscută oficial de Republica Moldova, arată și momentul în care banii, ascunși în două borcane, au fost găsiți. Bărbatul îngropase borcanele cu bani în grădină, marcând locul în care au fost ascunse. Când a vrut să-i dezgroape, nu a mai găsit borcanele, așa că a sunat la poliție.

Citește şi:Shein dezvăluie cazuri de muncă a copiilor la furnizori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ultimul lot al drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis,...

ȘTIRI GdS