16.7 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer prins băut și fără ITP la mașină, s-a făcut criță, a pus alte plăcuțe și a plecat iar la drum

Un șofer prins băut și fără ITP la mașină, s-a făcut criță, a pus alte plăcuțe și a plecat iar la drum

Un bărbat din localitatea bihoreană Ștei a ajuns în arestul poliției după ce a fost prins de două ori în aceeași seară beat la volan, potrivit ebihoreanul.

Șoferul de 35 de ani a fost oprit de polițiști prima dată la ora 21.25 și a fost testat cu aparatul etilotest. A reieşit că avea 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Un dosar penal a fost deschis pe numele său pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. În plus, șoferul nu avea Inspecția Tehnică Periodică valabilă așa că a rămas fără plăcuţe și fără certificatul de înmatriculare.

A băut și mai mult, a pus alte plăcuțe și a plecat la drum

Bărbatul însă nu s-a dat bătut. A mers acasă, a luat plăcuțele de la altă mașină și a plecat din nou la drum câteva ore mai târziu. A fost din nou tras pe dreapta, iar polițiștii au descoperit că era și mai beat. 0,85mg/l de alcool pur în aerul expirat avea bărbatul când a suflat în alcooltest.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este anchetat pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului, şofat cu permis suspendat și conducerea unui autoturism cu număr fals.

Citește și: Proprietarul unei grădini zoologice private a fost omorât de un leopard

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS