25.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaia Sandu, diagnosticată cu COVID-19

Maia Sandu, diagnosticată cu COVID-19

Maia Sandu, Președinta Republicii Moldova, a anunțat că se simte bine, dar va intra în izolare pentru că a fost testată pozitiv pentu Covid-19, motiv pentru care toate aparițiile publice vor fi anulate.

„Eu, din păcate, am luat Covid și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată, dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume, voi sta izolată în următoarele câteva zile”, a precizat Maia Sandu într-un mesaj video pe Facebook.

Mâine, Republica Moldova sărbătorește Ziua Independenței, ocazie cu era programată vizita președinților celor trei țări baltice: Alar Karis (Estonia), Edgars Rinkēvičs (Letonia) și Gitanas Nausėda (Lituania), potrivit TVR Moldova. Ca urmare a bolii, Maia Sandu nu va fi prezentă la eveniment.

„Vreau să vă rog și pe dumneavoastră să fiți atenți, Covidul nu a dispărut. Atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste, discutați cu medicul dumneavoastră. Eu vă urez sănătate, să aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a mai precizat Maia Sandu.

Citeşte şi: Mehedinţi: Un incendiu a cuprins vegetaţia uscată şi ameninţă gospodării. Patru persoane, evacuate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS