22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a suferit arsuri pe 80% din corp după ce i-a luat drujba foc în mână

O femeie a suferit arsuri pe 80% din corp după ce i-a luat drujba foc în mână

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, duminică seară, după ce drujba pe care o folosea împreună cu soţul ei la tăiatul lemnelor a luat foc. Femeia a suferit arsuri de gradele II şi III pe 80% din corp.

Doi soţi din satul sucevean Simila încercau să taie un lemn cu o drujbă, moment în care aceasta a luat foc. Femeia de 29 de ani a fost cuprinsă de flăcări. A fost trimisă imediat o ambulanţă B2 din substaţia Bârlad. Victima a fost găsită în stare foarte gra

În momentul în care echipajul medical a ajuns la ea, femeia era conştientă, dar în stare gravă, prezentând arsuri de gradele II şi III pe 80% din suprafaţa corpului. După ce a primit primul ajutor, a fost transportată în regim de urgenţă la Spitalul Municipal Bârlad.

„În acestă seară, la ora 19.22, s-a prezentat o pacientă de 29 de ani, victima unui accident casnic, arsură prin flacăra (benzină), gr. II, 80% suprafață arsă, față, regiunea cervicală circular, torace anterior și posterior, membre superioare circular bilateral, coapse circular bilateral, perineu și gambe parcelar.

Pacienta este în stare gravă, instabilă hemodinamic și respirator. Medicii chirurgi plasticieni după admisie, au prelucrat plăgile arse în Blocul Operator. În acest moment pacienta este internată în secția ATI, niciun spital care tratează mari arși neavând locuri libere”, a transmis directorul spitalului de urgență din Bârlad, Ciprian Feraru.

Citeşte şi: Olt: Un şofer fără permis care fugea cu poliţiştii pe urme a intrat într-un cap de pod

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS