22.9 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat de 63 de ani a ademenit o fetiţă de şase la el acasă şi a violat-o

Un bărbat de 63 de ani a ademenit o fetiţă de şase la el acasă şi a violat-o

Un bărbat de 63 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o fată de şase ani. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a ademenit-o dintr-un parc, cu promisiunea că îi va da piersici.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au transmis, luni, că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 6 ani.  

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 23.08.2024, în timp ce se deplasa către locuinţa sa din comuna Murighiol, inculpatul A.V., de 63 de ani, cu promisiunea că-i va da piersici, a ademenit o minoră în vârstă de şase ani, care se juca împreună cu alţi copii într-un parc din apropiere, iar după ce minora a intrat în locuinţa inculpatului, acesta  a întreţinut relaţii sexuale cu minora de şase ani, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa datorită vârstei mici, precum şi de adoptarea unei atitudini de autoritate şi de intimidare faţă de victimă”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Tulcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Pragul de impozitare a pensiilor creşte la 3.000 lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS