16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn colonel FSB a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne în timpul unei cine la Moscova

Un colonel FSB a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne în timpul unei cine la Moscova

Colonelul FSB Maxim Eremin, șeful departamentului de combatere a terorismului din cadrul serviciului de informații al Rusiei, a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne în timpul unei cine la Moscova, scrie publicația Ukraine Today, preluând surse rusești.

Maxim Eremin, în vârstă de 50 de ani, nu s-a simțit bine în timpul cinei pe 25 august, când, la un moment dat, i-a fost greu să mai respire, a scris canalul rusesc Baza pe platforma Telegram, potrivit Ukraine Today. Cauza ar fi fost o bucată de carne care i-a rămas blocată în căile respiratorii.

Eremin a fost dus de urgență la spitalul Vorohobov din Moscova, dar medicii nu l-au mai putut salva. Cauza decesului a fost asfixia mecanică, arată sursa citată. Maxim Eremin a servit în cadrul Serviciului Federal de Securitate, principalul serviciu de informații al Rusiei – FSB, fostul KGB.

La începutul anilor 2000, Maxim Eremin ar fi fost implicat în lichidarea mai multor comandanți militari

Sursa citată de Ukraine Today mai scrie că, la începutul anilor 2000, Maxim Eremin ar fi fost implicat în lichidarea mai multor comandanți militari cunoscuți în Caucaz. Eremin a ajuns la rangul de colonel FSB și șef al departamentului de combatere a terorismului și a mers în misiuni în Siria, adaugă sursa citată. De asemenea, Maxim Eremin a fost un cunoscut participant la mișcarea fotbalistică din Rusia în anii ’90, numărându-se printre fondatorii celei mai mari grupări de suporteri CSKA Red-Blue-Warriors.

Citește şi: Marcel Boloș a anunțat că toți pensionarii vor primi banii după recalculare fără întârzieri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS