17 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcubinul femeii moarte după ce ar fi luat foc de la drujbă, arestat preventiv pentru omor calificat

Concubinul femeii moarte după ce ar fi luat foc de la drujbă, arestat preventiv pentru omor calificat

Femeia care a murit după ce a luat foc în timp ce folosea o drujbă ar fi fost ucisă de concubinul ei. Poliția vasluiană l-a reținut pentru omor calificat pe bărbat, care se afla cu ea în momentul „accidentului”. Fiul celor doi, în vârstă de 10 ani, ar fi povestit polițiștilor ce s-a întâmplat cu adevărat.

Florentina Georgiana Fîșicaru, de 29 de ani, din satul Simila, comuna vasluiană Zorleni, a suferit arsuri grave pe 60% din suprafața corpului. A murit la spital câteva zile mai târziu. Una dintre surorile femeii, care trăiesc toate în Germania, susține că sora ei a avut o viață grea cu Mitică Constantin (34 ani), cu care era împreună de la 14 ani.

Victima suferise în copilărie arsuri pe fața și pe mâini, după ce căzuse pe o plită încinsă. Acum, concubinul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Același lucru ar fi vrut să-l facă și cu băiatul lor de 10 ani, care s-ar fi salvat sărind pe geam.

Medicii nu au anunțat poliția că femeia fusese bătută crunt înainte cu doar o zi de crimă

Sora ei susține că victima ascundea faptul că este abuzată de bărbat. La patru zile după incident, timp în care victima a murit, bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

„Nu vreau să acuz pe nimeni, dar toți știau în ce chin trăiește sora mea. Cu o zi înainte ca acest concubin să îi dea foc, eu am dus-o la spital. Sunt în concediu, venită din Germania, și când am văzut că se plângea, am convins-o să meargă la spital. Și mie, și medicilor ne-a spus că a fost bătută de o prietenă, dar eu știam clar cine este agresorul. Știam că sora mea îl protejează. Dar nimeni la spital nu a chemat poliția, așa cum se procedează, iar urmarea o știți”, a declarat sora victimei pentru vremeanoua.ro.

Explicația bărbatului, cum că femeia ar fi fost cuprinsă de flăcări după ce o scânteie ar fi ajuns pe hainele ei în timp ce tăia lemne, a căzut odată cu cercetarea locului și a mărturiei copilului care se află acum în grija autorităților.

Citește și: Un TIR s-a răsturnat pe DN 65, rănind un pieton și rupând un stâlp de curent

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS