18.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a rămas fără o mână după ce a căzut sub un tramvai

O femeie a rămas fără o mână după ce a căzut sub un tramvai

O femeie şi-a pierdut o mână, joi după-amiază, după ce a fost lovită de un tramvai pe un bulevard din Timişoara. Poliţiştii au stabilit că femeia rănită ar fi forţat uşile pentru a coborî, deşi tramvaiul nu era în staţie şi oprise pentru a lăsa să treacă un alt tramvai, informează News.ro.

Accidentul a avut loc pe bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timişoara, pompierii fiind solicitaţi pentru degajarea unei persoane prinse sub tramvai.

”Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani circula prin Piaţa Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din faţă (nu era oprit în staţie). O femeie, de 79 de ani, ar fi fortat uşile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât şi ar fi căzut sub tramvai”, a transmis IPJ Timiş.

”Victima de sex feminin a fost extrasă şi transportată la spital în stare conştientă, cu amputaţie la membrul superior stâng. Pe lângă aceasta, încă o persoană a suferit atac de panică şi a fost transportată la spital”, a precizat ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un băieţel de patru ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce un frate ar fi încercat să aprindă focul cu benzină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS