16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a luat-o ostatică pe concubina sa şi a ameninţat-o că o aruncă în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Un bărbat a luat-o ostatică pe concubina sa şi a ameninţat-o că o aruncă în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Un bărbat a fost reţinut preventiv după ce a luat-o ostatică pe concubina sa, duminică seară, folosindu-se de o furculiță. El a ameninţat-o că o aruncă în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Individul era vizat de un ordin de protecţie şi nu avea voie nici măcar să se apropie de femeie, dar nu a ţinut cont de el.

Potrivit poliției, femeia este amanta agresorului și, din cauza geloziei, o ceartă între cei doi a degenerat. După mai multe apeluri la 112, poliția a intervenit. Bărbatul a reacționat violent și a imobilizat-o pe femeie. Apoi a încercat să fugă de poliție.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, bărbatul ar fi dus-o cu forța, sub amenințarea unei furculiţe, pe concubina sa, de 48 de ani, pe faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră din municipiul Medgidia. A amenințat-o în mod repetat cu acte de violență și tulburat ordinea și liniștea publică.

„La data de 2 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, conform Antena 3 CNN.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeşte şi: Două cazuri de muncă „la negru“ la angajatori din Târgu Jiu și Târgu Cărbunești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS