20.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat şi-a înjunghiat concubina după ce s-au certat la beţie

Un bărbat şi-a înjunghiat concubina după ce s-au certat la beţie

Un bărbat, de 58 de ani, din comuna clujeană Morlaca, a fost reținut de polițiști, după ce și-a înjunghiat concubina în picior. Incidentul a avut loc duminică seară, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, arată Stiri de Cluj.

„La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 58 de ani, cercetat pentru violență în familie.

În fapt, la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în localitatea Morlaca, a fost sesizat un eveniment de violență domestică între două persoane aflate în relație de concubinaj. Conform cercetărilor preliminare a rezultat că, un bărbat, de 58 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, ar fi devenit violent cu femeia de 35 de ani, provocându-i leziuni cu un obiect tăietor-înțepător la nivelul membrelor inferioare.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală, iar pe numele bărbatului, în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 30 de zile. Acesta a mai fost condamnat anterior pentru omor calificat și viol, fiind eliberat în 2002, după ce a petrecut 11 ani în închisoare.

Citeşte şi: Fetiţă de doi ani, în comă după ce a fost spălată cu o soluţie de deparazitat oile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS