26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlfred Bulai a contestat măsura arestului preventiv

Alfred Bulai a contestat măsura arestului preventiv

Sociologul Alfred Bulai, arestat preventiv, joi seară, pentru mai multe fapte de folosirea funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a contestat măsura.

Judecătoria Sectorului 1 a admis, joi seară, propunerea procurorilor de arestare preventivă a Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Decizia instanţei nu este definitivă, dar este executorie. Tot joi, Alfred Bulai a contestat măsura decisă împotriva sa.

Alfred Bulai fusese reţinut miercuri după-amiază. Joi dimineaţă, el a fost din nou dus la audieri şi, la fel ca în ziua anterioară, a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor. Anchetatorii l-au inculpat pentru patru infracţiuni din sfera vieţii sexuale comise în anii 2022, 2023 şi 2024, în timpul unor stagii de practică în judeţele Suceava şi Alba.

Conform anchetatorilor, este vorba despre o singură victimă. Bulai ar fi umilit-o şi constrâns-o moral să suporte acte de natură sexuală, în timp ce se aflau în camera lui, unde o chemase pe studentă pentru a-i oferi aşa-numitul ”feedback” în urma sesiunii de practică.

Citeşte şi: Mehedinți: Trei bărbați, anchetați pentru lovire, furt calificat, distrugere și tulburarea liniștii publice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS