16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul fotbalist Ionel Ganea, vizat de un ordin de protecție după ce și-a bătut un vecin din cauza unui gard

Fostul fotbalist Ionel Ganea, vizat de un ordin de protecție după ce și-a bătut un vecin din cauza unui gard

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a anunţat, vineri, că a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 51 de ani care şi-ar fi bătut un vecin. Bărbatul vizat ar fi fostul fotbalist Ionel Ganea, conform Agerpres.

„În temeiul unei sesizări formulate în data de 4 septembrie, prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile”, a transmis IPJ Ilfov.

„În conformitate cu legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 51 de ani”, a adăugat sursa citată.

Poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, menţionează sursa citată.

Citeşte şi: Alfred Bulai a contestat măsura arestului preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS