12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă femei ar fi fost ucise de același bărbat, care le-a furat apoi mașinile și le-a vândut

Două femei ar fi fost ucise de același bărbat, care le-a furat apoi mașinile și le-a vândut

Două femei din Constanţa ar fi fost omorâte de acelaşi individ, care le-ar fi furat şi le-ar fi vândut maşinile după crime. Trupul neînsuflețit al ultimei victime a fost găsit pe câmp. Celălalt cadavru se afla într-un apartament. În acest moment, poliţiştii fac percheziţii la domiciliul presupusului ucigaş.

Potrivit unor surse, una dintre femei ar fi fost omorâtă chiar în apartamentul în care locuia, iar cea de-a doua ar fi fost ucisă într-un alt apartament, care ar aparține chiar suspectului principal, și apoi abandonat pe un câmp, acolo unde trupul neînsuflețit a fost atacat de animale.

Au fost găsite mai multe probe care îl incriminează peindivid. Potrivit unor surse, el ar fi vândut mașina uneia dintre victime și urma să vândă și autoturismul celei de-a doua.

Cele două crime au avut loc în perioada iulie-august. Trupul uneia dintre victime a fost dus pe un câmp, unde a fost observat de trecătorii care au anunțat poliția. Al doilea cadavru a fost abandonat chiar în apartamentul victimei. 

Polițiștii au strâns mai multe probe, inclusiv imagini surprinse de camerele de supraveghere, iar acum fac percheziții la locuința sa. Se așteaptă expertizele medico-legale pentru a se afla cu exactitatea modul în care cele două femei au fost ucise. 

Citeşte şi: Nicolae Ciucă şi-a prezentat cartea ”În slujba ţării” la emisiunea culinară a lui Mircea Dinescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS