9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a ameninţat că-şi ucide copilul şi se sinucide dacă fosta concubină nu se întoarce la el

Un bărbat a ameninţat că-şi ucide copilul şi se sinucide dacă fosta concubină nu se întoarce la el

Un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Mureş, şi-a ameninţat, duminică, fosta concubină că va ucide copilul de 4 ani pe care-l au împreună, dacă nu va relua relaţia. El a luat copilul şi s-au dus într-o pădure, unde forţele de ordine l-au găsit şi l-au convins să renunţe la gest.

Duminică, în jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de către o femeie, de 22 de ani, că fostul său partener, de 31 de ani, din Band, a ameninţat-o că va ucide fiul de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, dacă femeia nu va relua relaţia cu el.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost constituită o echipă operativă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator. Aceştia s-au deplasat de urgenţă la locul unde se aflau bărbatul şi copilul, într-o pădure din zona localităţii mureşene Band.

În urma discuţiilor, negociatorul l-a convins pe bărbat să renunţe la intenţiile sale şi să elibereze copilul.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a fi transportat la Clinica de Psihiatrie. A fost emis ordin de protecţie provizoriu, fiind totodată deschis dosar penal de ameninţare.

Citeşte şi: Şofer băut şi fără permis, arestat preventiv după ce a lovit un poliţist cu maşina şi a fugit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS