14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a murit după ce soţul ei i-a dat foc la beţie

O femeie a murit după ce soţul ei i-a dat foc la beţie

O femeie a murit carbonizată, iar doi bărbaţi au fost transportaţi la spital după ce locuinţa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul a avut loc luni în comuna buzoiană Robeasca. Soţul femeii moarte a mărturisit că s-a certat, al beţie, cu soţia, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţa de pe raza localităţii Robeasca. În urma incendiului, trei persoane au fost surprinse în locuinţă. Două au fost scoase până la sosirea pompierilor şi au fost  transportate la spital cu  ambulanţele SAJ si SMURD. Cea de-a treia a fost găsită de către pompieri, carbonizată.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, proprietarul locuinţei era imobilizat la pat, iar sora sa împreună cu soţul ei veniseră de la Timişoara pentru a-l îngriji.

Cei doi soţi obişnuiau să consume alcool, iar luni între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Bărbatul şi-ar fi stropit soţia cu benzină şi i-ar fi dat foc, ulterior incendiind şi locuinţa. Flăcările au atras atenţia vecinilor, care ar fi sărit în ajutor. L-au găsit pe soţ într-o anexă a gospodăriei, iar pe proprietarul casei în locuinţa incendiată. Cei doi au fost preluaţi de ambulanţe.

Sora proprietarului, de 60 de ani, a murit din cauza arsurilor. Ulterior, soţul femeii şi-ar fi mărturisit faptele.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buză. Suspectul a fost preluat de poliţie şi dus la audieri.

Citeşte şi: Bărbatul care a atacat un jandarm într-o staţie de tramvai, arestat preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS