14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRechizitele, creștere a comenzilor cu 75% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Rechizitele, creștere a comenzilor cu 75% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Potrivit unei analize realizate de o platformă de livrare, românii au comandat cu 75% mai multe rechizite şcolare comparativ cu anul trecut.

„Cele mai comandate produse pentru şcoală au fost caietele dictando, în format A4 şi A5, cu diverse modele şi file, coperţile pentru acest tip de caiete, dar şi lipiciul”, arată cercetarea, transmite Agerpres.

De asemenea, clasamentul a fost completat de pixuri şi de etichetele şcolare.

Românii au ales să comande prin Glovo rechizite

„Românii au ales să evite aglomeraţia din magazine şi să comande prin Glovo rechizite. Cea mai aglomerată zi de cumpărături a fost duminică, 8 septembrie, când utilizatorii au plasat cele mai multe comenzi de produse pentru şcoală”, susţin autorii studiului. 

Potrivit cercetării, în Bucureşti, Constanţa şi Craiova au fost efectuate cele mai multe comenzi de rechizite şcolare, oraşe urmate de Timişoara şi Cluj-Napoca.

Cea mai scumpă comandă îi aparţine unui timişorean

Totodată, cea mai scumpă comandă îi aparţine unui timişorean, care a comandat produse din categoria Back to School în valoare de 400 de lei.

„Şi florile au fost la mare căutare în weekendul de dinaintea începerii noului an şcolar, iar utilizatorii au comandat prin Glovo de 5 ori mai multe flori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, mai arată cercetarea.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicaţii de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii şi curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri şi magazine. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de ţări din Europa, Asia Centrală şi Africa.

Citeşte şi: Un elev de 18 ani s-a aruncat de la etajul al treilea al liceului în care învăţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS