21.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrendyol vrea să deschidă un sediu în Bucureşti şi un depozit

Trendyol vrea să deschidă un sediu în Bucureşti şi un depozit

Trendyol, platformă de comerţ electronic cu sediul în Turcia, are în plan să deschidă un sediu în Bucureşti şi un depozit, pentru care va angaja circa 250 de persoane şi care va deservi România şi alte ţări din CEE, în 2025, când va deveni operaţional. Comercianţii locali vor fi integraţi pe platforma Trendyol până la finalul acestui an.

”Trendyol, platformă de comerţ electronic, anunţă astăzi planurile de a deschide un sediu  în Bucureşti, dar şi un depozit în România, pentru care va angaja circa 250 de persoane, atunci când va deveni operaţional, în 2025. De asemenea, compania cu sediul în Istanbul intenţionează să integreze vânzători locali pe marketplace-ul său în plină expansiune, până la finalul acestui an”, anunţă compania, conform news.ro.

Trendyol a lansat aplicaţia în limba română în ianuarie 2024

Trendyol a lansat aplicaţia în limba română în ianuarie 2024 şi a înregistrat rapid cea mai rapidă creştere de pe pieţele din Europa Centrală şi de Est (CEE), ajungând la 500.000 de clienţi în România până în prezent. De la lansarea pe piaţa locală, Trendyol a vândut în România peste 3 milioane de articole vândute.

Trendyol  oferă săptămânal o selecţie de peste 2,5 milioane de produse

Trendyol  oferă săptămânal o selecţie de peste 2,5 milioane de produse de la branduri turceşti, printre care Koton, DeFacto, Altınyıldız, LC Waikiki, Mavi, precum şi de la branduri globale precum adidas, New Balance, Tommy Hilfiger, Converse şi Calvin Klein.

Citeşte şi: Niculae Havrileţ, fostul şef al ANRE, trimis în judecată de procurorii DNA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS